اعضای هیات علمی - علوم و صنایع غذایی
نام: دکتر سیدهادی پیغمبر دوست مرتبه علمی: استاد گرایش: تکنولوژی غلات ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۵۲ peighambardust@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر جواد حصاری مرتبه علمی: استاد گرایش: تکنولوژی لبنیات ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۵۳ jhesari@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر بابک قنبرزاده مرتبه علمی: استاد گرایش: رئولوژی مواد غذایی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۶۳ ghanbarzadeh@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر صدیف آزاد مرد دمیرچی |
||
نام: دکتر جلال دهقان نیا مرتبه علمی: استاد گرایش: مهندسی صنایع غذایی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۶۳ J_dehghannya@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر محمود صوتی خیابانی مرتبه علمی: دانشیار گرایش: بیوتکنولوژی غذایی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۳۳ m.sowti@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر علی ایاسه مرتبه علمی: استادیار گرایش: کنسرو سازی و نگهداری مواد غذایی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۵۲ ayaseh@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر رضا رضایی مکرم مرتبه علمی: استادیار گرایش: بیو تکنولوژی غذایی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۳۳ rmokarram@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر اکرم پزشکی نجف آبادی مرتبه علمی: دانشیار گرایش: شیمی مواد غذایی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۳۲ akram.pezeshki@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر مریم خاکباز حشمتی مرتبه علمی: دانشیار گرایش: مهندسی مواد غذایی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۳۲ m.khakbazheshmati@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر سعید داداشی مرتبه علمی: استادیار گرایش: علوم و مهندسی صنایع غذایی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۵۲ dadashis@tabrizu.ac.ir |
||
نام: مهندس سید جسین جلالی مرتبه علمی: مربی گرایش: صنایع غذایی - صنایع گوشت و روغن ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۳۳ hosenjalaly@tabrizu.ac.ir |
||
نام: دکتر کاظم علیرضالو مرتبه علمی: دانشیار گرایش: تکنولوژی گوشت و فراورده های گوشتی ۰۴۱۳۳۳۹۲۰۵۳ kazem.alirezalu@tabrizu.ac.ir |