انتصاب رئیس جدید دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۴ کد : ۲۱۵۷۳ اخبار
تعداد بازدید:۳۶۰۴

رئیس دانشگاه تبریز طی حکمی، دکتر حسین نوید را به سمت رئیس جدید دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب وی آمده است: نظر به سوابق و تجارب ارزنده آن همکار محترم و با استناد به مفاد ماده ۶ آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، به موجب این حکم با حفظ سمت آموزشی برای مدت دو سال به عنوان سرپرست دانشکده کشاورزی منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و جلب مشارکت همکاران و صاحب نظران در حسن انجام این مسئولیت خطیر موفق و موید باشید.
دکتر حسین نوید، استاد گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است. مدیر گروه مهندسی بیوسیستم ، معاون اداری و مالی دانشکده کشاورزی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، معاون دانشجویی دانشگاه، عضو هیئت ممیزه دانشگاه، عضو و رئیس کمیسیون تخصصی گروه عمده کشاورزی و دامپزشکی، مدیر مسئول و عضو هیئت تحریریه مجله مکانیزاسیون کشاورزی، عضو هیئت تحریریه مجله مهندسی بیوسیستم کشاورزی، عضو هیئت تحریریه مجله اگرونماترونیک، سردبیر مجله تولید پایدار، عضو هیئت مدیره انجمن ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون ایران، مشاور معاون پژوهشی دانشگاه، عضو شورای فرهنگی دانشگاه، عضو شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه، عضو شورای همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه، عضو کارگروه صلاحیت‌های عمومی اعضای هیئت علمی دانشگاه، نماینده هیئت جذب دانشگاه تبریز در دانشکده کشاورزی، انتخاب استاد نمونه آموزشی دانشگاه و رئیس و مدیر عامل شرکت دانش بنیان فناوری های کشاورزی هوشمند از جمله سوابق اجرایی و علمی این عضو هیات علمی است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان فناوری‌های کشاورزی هوشمند، مشاور تراکتورسازی ایران، فرصت مطالعاتی در کشور امریکا، دانشگاه ایالتی اوکلاهما و فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت در کشور آلمان، موسسه ATB  ، تالیف 2 جلد کتاب دانشگاهی داخلی و 1 جلد خارجی، چاپ 58 عنوان مقاله در نشریات، ارایه 36 مقاله درکنفرانس، یک مورد سخنران کلیدی،4 مورد ثبت اختراع و یک مورد محصول دانش بنیان از دیگر سوابق علمی و آموزشی این استاد دانشگاه تبریز است.
رییس دانشگاه تبریز طی نامه های جداگانه ای از خدمات دکتر جلیل شفق کلوانق که پیشین از این ریاست دانشکده کشاورزی را برعهده داشت، قدردانی نمود.
 لازم به ذکر است؛ دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز پس از دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران از لحاظ قدمت دومین مرکز آموزش عالی در زمینه کشاورزی است که در سال ۱۳۳۴ ش. تاسیس یافت و با ۶۱ نفر دانشجو فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۴۵ ش، به ساختمان فعلی که یکی از مدرن‌ترین مراکز آن زمان در شهر تبریز بحساب می‌آمد، انتقال یافت و بعداً ساختمانهای مستقل گروه های آموزشی آبیاری و ماشین‌های کشاورزی نیز به فضای آموزشی دانشکده اضافه گردید.
دوازده گروه آموزشی در حال حاضر در این دانشکده فعالیت دارند که شامل( مهندسی آب، اقتصاد کشاورزی، باغبانی، علوم و مهندسی خاک، اکوفیزیولوژی گیاهی، به نژادی و بیوتکنولوژی گیاهی، علوم دامی، علوم و صنایع غذایی، مهندسی فضای سبز، گیاهپزشکی، ترویج و توسعه روستایی و ماشین‌های کشاورزی) است.
مدیریت دانشکده مشتمل بر رئیس دانشکده، معاون اداری ومالی، معاون پژوهش و فناوری، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران گروههای آموزشی، مدیریت آموزش، مسئول کتابخانه، رئیس ایستگاه تحقیقاتی خلعت‌پوشان و رئیس آزمایشگاه های تحصیلات تکمیلی می‌باشد.

( ۶۶ )

نظر شما :