همکاری دانشجوی دانشگاه تبریز با محققان آلمانی دراجرای پروژه GBOL III Dark Taxa

دانشجوی دانشگاه تبریز با محققان آلمانی دراجرای پروژه GBOL III Dark Taxa همکار می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مهدی پارسا، دانشجو دکتری رشته گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از اول جولای سال ۲۰۲۰ به عنوان همکار خارجی دعوت به شرکت در پروژه GBOL III Dark Taxa کشور آلمان شده است.
این دانشجوی دانشگاه تبریز در خصوص نحوه فعالیت اجرای این پروژه گفت:این پروژه تحقیقاتی از اول جولای سال ۲۰۲۰ شروع شده و تا پایان سال ۲۰۲۳ تکمیل خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه در این پروژه پژوهشی، زنبورهای بذر خوار و  پارازیتویید خانواده Eurytomidae در مناطق مختلف کشور آلمان، مورد مطالعه قرار گیرد، یادآور شد: این بررسی می تواند خلا مطالعات اخیر به عمل آمده در آلمان و اروپای مرکزی را پر کرده و اطلاعات حشره  شناسان را در این زمینه کامل کند.
به گفته وی نتایج حاصل از این تحقیق به صورت مشترک با عنوان
Integrative taxonomy of family Eurytomidae (Hymenoptera: Chalcidoidea) in Central Europe
منتشر خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ وبسایت پروژه نیز به آدرس https://bolgermany.de/home/gbol۳ است.