بازگشایی آمفی تئاتر شهید محمد سلمانی دانشکده کشاورزی

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۲۰:۱۷ کد : ۱۲۷۱۴ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۳۳۰

طی مراسمی به تاریخ ۲۷ مهرماه ۹۹ مقارن با حلول ماه مبارک ربیع الاول، با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مجیدی، هیئت همراه، هیئت رئیسه دانشکده کشاورزی و جمعی از اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان دانشکده کشاورزی، آمفی تئاتر شهید سلمانی با مساعدت های معاونت محترم پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، پیگیری های مدیریت امور فنی و همچنین اقدامات دانشکده کشاورزی، با رعایت پروتوکل های بهداشتی بازگشایی شد.

در پروژه بازسازی آمفی تئاتر، علاوه بر اقدامات اساسی و مشاوره هایی که توسط مدیریت امور فنی انجام گرفته، مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان مساعدت مالی از طرف دانشگاه صورت گرفت. علاوه بر آن مبلغ ۱۹۰ میلیون تومان نیز توسط دانشکده کشاورزی و از محل درآمدهای اختصاصی هزینه گردید.

شایان ذکر است طی این مراسم، اتاق جلسه دانشکده کشاورزی و کلاس های هوشمند آموزش مجازی نیز که توسط دانشکده تجهیز شده بودند مورد بهره برداری قرار گرفت.

‌‌‌‌‌‌

( ۵ )