انتخاب دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بعنوان هیات علمی نمونه کشوری

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۳۷ کد خبر : ۵۵۵۷ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۵۸۰
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بیست و پنجمین آیین معرفی و نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشور، از جناب آقای دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، استاد دانشکده کشاورزی، بعنوان هیات علمی نمونه کشوری تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، بیست و پنجمین آیین معرفی و نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشور با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، و معاونین محترم وزارت علوم برگزار و از ۱۳ عضو هیئت علمی نمونه کشور تجلیل شد.
در این مراسم از جناب آقای دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، استاد گروه اکوفیزیولوژی گیاهی دانشگاه تبریز، بعنوان هیات علمی نمونه کشوری تجلیل بعمل آمد.

لازم به ذکر است دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، استاد تمام گروه آموزشی اکوفیزیولوژیکی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بوده و چاپ ۲۳۵ مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، تالیف و ترجمه ۱۳ کتاب، اجرای ۶ طرح پژوهشی، انتخاب بعنوان مدیر نمونه دانشگاه های کشور، پژوهشگر نمونه و برتر دانشگاه تبریز در سال های ۸۱، ۸۷ و ۹۱، ریاست دانشگاه محقق اردبیلی، ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و مسئول آموزش جهاد سازندگی استان آذربایجان شرقی از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.