انتخاب دکتر اکبر تقی‌زاده، استاد دانشگاه تبریز از گروه عمده علمی کشاورزی و منابع طبیعی بعنوان پژوهشگر برگزیده استان آذربایجان شرقی

۲۱ آذر ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۳ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۸۶
جناب آقای دکتر اکبر تقی‌زاده، استاد گروه علوم دامی داشنکده دانشگاه تبریز از گروه عمده علمی کشاورزی و منابع طبیعی بعنوان پژوهشگر برگزیده استان آذربایجان شرقی انتخاب گردید.

جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان آذربایجان شرقی سال ۹۵ به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این جشنواره هدف اصلی از برگزاری این آیین را ترغیب و تشویق جامعه علمی کشور، اساتید و دانشجویان به مقوله پژوهش و به خصوص پژوهش‌های کاربردی بیان کرد و گفت: در طول سه سال گذشته با تلاش شبانه روزی روسای دانشگاه‌ها و اعضای هیات علمی شاهد رشد قابل توجهی در جایگاه دانشگاه‌های استان در بین دانشگاه‌های کشور بودیم و با روی کار آمدن دولت یازدهم وضعیت کل دانشگاه‌های کشور و به خصوص دانشگاه‌های استان متحول شده است.

رییس دانشگاه تبریز و دبیر ستاد هفته پژوهش در استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم ضمن ارایه گزارشی از روند رشد تولید علم و فناوری در دانشگاه‌های استان گفت: در سال گذشته بیش از پنج هزار و ۴۰۰ مقاله از سوی اساتید دانشگاه‌های استان در مجلات معتبر بین المللی و داخلی منتشر شده که از این تعداد۲ هزار و ۲۵۹ مقاله از سوی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز، یک هزار و ۳۳۰ مقاله توسط دانشگاه علوم پزشکی و بقیه توسط سایر دانشگاه‌های استان منتشر شده است.

لازم به ذکر است در پایان این آیین از ۹ نفر پژوهشگر برگزیده استانی تجلیل بعمل آمد. همچنین در این مراسم از جناب آقای دکتر اکبر تقی‌زاده، استاد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از گروه عمده علمی کشاورزی و منابع طبیعی بعنوان پژوهشگر برگزیده استانی تجلیل بعمل آمد.

نظر شما :